Over Sabinn

Sabinn Acoustic Panels is een initiatief van John Kraft en Ivo Felix.


Ivo Felix is al meer dan twintig jaar werkzaam met zijn eigen bedrijf Staal in Stijl. Vele staalprojecten, te zien op www.staalinstijl.nl , zijn door zijn handen gegaan, maar nog altijd ziet hij genoeg uitdaging in elk volgend project. Zijn werken zijn uniek en vaak door hemzelf ontwikkeld. De akoestische panelen,uit geperforeerd staal, behoren al jarenlang tot zijn programma van projecten. Meestal gebruikt als plafondpaneel  heeft hij ze toegepast bij scholen, restaurants, winkels en  de megagrote discotheek The Matrixx te Nijmegen. Meer en meer zag hij de behoefte aan een akoestisch wandpaneel en heeft hij die uiteindelijk samen met John Kraft ontwikkeld.

John Kraft opende in 1988 een fotostudio in Nijmegen. Het bedrijf evolueerde door de jaren heen van aanbieder van (reclame)fotografie (studio TOON) tot producent van beeldproducten. In 2007 is www.pimpyourkitchen.nl online gegaan en dit was vanaf dag 1 een succes. Inmiddels zijn ook een Duitse, Belgische en Engelse versie van de website online, het streven is om het product wereldwijd te gaan verkopen.
In de studio wordt momenteel bijna alleen nog gefotografeerd ten behoeve van de eigen producten.
De samenwerking met Ivo Felix is een logisch gevolg van een samenvoeging van expertises: kennis van beeld en grafiek gecombineerd met kennis van staal en akoestiek.